Tämä "Weizenbier"-tyyppinen olut on todellinen raikastava hetki. Sitruunankuorilla ja korianterilla maustettuna sen kauniit sitrushedelmien aromit, yrttiset ja kukkaiset makut sekä hienot hapokkaat vivahteet herättävät makunystyräsi! Nautitaan raikkaana sitruunalohkon ja muutaman kaverin kanssa!
Väri: Valkoinen
Tyyli: Weissbier
Alkoholiaste: 5.50%
IBU (katkeruus): 13
Legenda kertoo, että foinikialaiset alukset, joita kuljettivat säännölliset "Merituulet", saapuivat Välimeren rannikolle 600-luvulla eKr. He toivat mukanaan viininviljelyn ja viininvalmistuksen taidon. Tarjoillaan viileänä (noin 6–8 °C) päivittäisten aterioiden yhteydessä ystävien kanssa, grilliruokien ja suurten kesäsalaattien kera. Hedelmällinen ja raikas, rosé on tosiaan ensisijaisesti ihanteellinen aperitiiviksi, mutta ei ole kysymys sen tarjoamisesta sipsien tai maapähkinöiden kanssa! Antaaksesi luonteen aperitiiveillesi, yhdistä kuiva viini kalalevitteen, katkarapujen majoneesilla, tapenaden tai chorizon kanssa, mikä luo täydentävyyttä näiden ruokien rasvaiselle puolelle. Merituotteet ja jodioidut maut sopivat myös erittäin hyvin kuivimpien roséiden kanssa.
Tynnyri- ja pullofiltrattu. Käyttää Vieux Temps -hiivaa. "Leffe Blond on vaalea luostariolut, jolla on täyteläinen, aurinkoinen, kultainen väri. Siinä on pehmeä ja täyteläinen maku sekä runsas kermaisa vaahto. Kuten kaikki Leffe-oluet, se on 'asiantuntija'olut, joka on helppo juoda."
Primevère TM (myös kutsuttu Primevère-äidin tinktuuraksi) lisää syljen eritystä ja pehmentävää keuhkomukusta.
Kevään tuova kukko ei ole vain herkullinen salaatti, joka pehmentää keuhkoja, vaan sen juurikin on erinomainen rauhasten eritysten, erityisesti syljen ja keuhkojen, aktivaattori. Se voi myös vaikuttaa suun kuivumisen ilmiöön.
Tuoretta luomukasviuutetta Primevèresta (ei pakastettu).
Macerointi keruupaikalla (Ranska)
50 ml lasipullo
Erinomainen vahva.
Korkean käymislämpötilan olut, jossa on täyteläinen ja pehmeä runko. Sen aromi on makea ja täydellisesti tasapainotettu kermaisen ja tiiviin vaahdon kanssa.
Neljä erikoismaltaista ohraa ja kaksi jalohumalaa antavat sille elegantteja sävyjä kuivatuista hedelmistä ja lakritsista.
Erinomainen punaisen lihan haudutettuna tai paahdettuna, grillattujen lihojen, savustetun kalan, kypsytettyjen juustojen, maustettujen vuohenjuustojen ja Sacher-kakun kanssa.
Rosmariini eteerinen öljy tuotetaan rosmariinikasvista, joka kerätään sesongin aikana, käyttäen edistyksellistä höyrytislausmenetelmää Distilex-laitoksilla erityisten teknologisten työkalujen avulla.
ROSMARIINI ETEERISEN ÖLJYN PÄÄKOMPONENTIT:
α-pinene, borneoli, 1,8-sineoli, kamfaani, delta-3-kareeni, β-pinene
KÄYTTÖOHJEET:
Ihon käytössä se voidaan laimentaa lisäämällä 2 tippaa rosmariini eteeristä öljyä 10 ml kiinteää öljyä ja sekoittamalla. Sitä voidaan käyttää hiuksissa lisäämällä 2-3 tippaa rosmariini eteeristä öljyä shampoon ja hoitoaineeseen.
10 ml lasinen pipettipullo
20 ml lasinen pipettipullo
Säilyvyysaika:
24 kuukautta valmistuspäivästä
Reuza Extra Virgin syntyy kahden arvostetun italialaisen oliivilajikkeen yhdistelmästä, joilla on melko erilaiset vaikutukset: Biancolilla-oliivi ja Taggiasca-oliivi.
Extra virgin oliiviöljy
· 100 % italialaista öljyä – kylmäpuristettu
· Saatu Biancolilla-oliivista ja Taggiasca-oliivista
· Makea ja aromaattinen, erinomainen mauste salaateille ja raakoille vihanneksille,
Reuza on huolellisesti valittu tuote: se yhdistää Biancolilla-oliivin aromaattiset vivahteet Taggiasca-oliivin makeuteen.
Tuloksena on yllättävä ja erittäin miellyttävä maku.
Nimi "Reuza", joka tarkoittaa ruusua ligurian murteessa, viittaa tuoksuvaan öljyyn, aivan kuten kukka.
Oliivit kerätään käsin marraskuussa ja joulukuussa. Öljyn puristus tapahtuu äärimmäisellä huolellisuudella, tiukasti kylmäpuristamalla.
koodi:REU .75
SENSUAALINEN RAIKKAUS
Ruusu Absoluutti 10% on suunniteltu mahdollistamaan kaavojesi ja synergioidesi tuoksuttaminen. Sen tyypillinen ja pehmeä ruusun tuoksu tuo pehmeyttä seoksiisi.
Viite: P29